Kapcsolatom a szubokkal
A naplót írjasubwanted650
Régi történések, emlékek, mai történések és benyomások.
Megírom, hogy ismertem fel mi is vagyok, első szárnypróbálgatásaimat.

Minden ami engem a BDSM világban és a valós világban foglalkoztat.
Gondolatok a mindennapi életről, a BDSM világán belüli és kívüli kapcsolatokról.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
1
Számodra látható napló bejegyzés
1


Napló bejegyzések

1
A kezdet
Csak az olvassa akit tényleg érdekel és nem zavarják az itt ott felbukkanó nyers erotika. Kicsit bensőséges, kicsit pornós, de a lényeg a lelki háttér. A milyenségemre való ráébredés pillanatának fényképe ez. 

Régen volt, de a legcsodásabb és sokáig legszégyenletesebbnek érzett élményem volt ez. A társadalom képmutatóan kényszerítette tagjait egy "erkölcsös" irányba, miközben a vezetőink szabatosan, gátlástalanul és sokszor empátia nélkül uralkodtak a "demokráciában" élő emberek felett. No de nem a lényeg, csak akarom, hogy az olvasó érezze milyen volt a környezet.

Húszas éveimben jártam és hivatásos katona voltam. A húsz évig tartó pályafutásom elején jártam.  

A szolgálatban együtt kellett dolgoznom egy harmincas évei közepén járó orosz katona nővel. Mint megtudtam az ukrán területről származott. Nagyon kemény, céltudatos nő volt. A beosztottai rettegtek tőle. Nagyon durván fegyelmezte embereit. Volt egy korbácsa amit mindig a kezében láttam és bizony gyakran használta.

Egyszer felfigyeltem arra, hogy hajnalban korán kint van a sportpályán. Amikor éjjel dolgoztam láttam, hogy reggelente mindig megy. Egyedül. 

Egy reggel óvatosan utána mentem, bíztam benne, hogy nem észlel. Mint később kiderült jobb volt nálam és észlelte az érdeklődésem.

Emlékszem egy kellemetlen októberi nap volt. Szakmai kíváncsiság hajtott, hogy hajtja végre reggeli eddzését, mennyit fut, stb.
Leértünk a sportpályára. Senki sem volt ilyenkor még ott, hisz mindenki igyekezett annyit aludni amennyit csak lehetett és már ebben az időben amúgy sem volt népszerű hely a sportpálya. 
Leértünk és én egy fa takarásából egy sötétebb zugból figyeltem. Velem egyvonalban, körülbelül 8 méterre tőlem, pont egy lámpa által megvilágított területen leült.

Gondoltam most gyorsan leveszi a melegítőt és akkor sport felszerelésben elkezdi a bemelegítést. Meglepődtem, a melegítő alatt semmi nem volt, teljesen meztelen lett, ahogy ledobta az alsót meg felsőt. Vissza vette kezébe a korbácsát és elkezdett egy huszonötméteres szakaszon belül lassan kocogni. Nagyon zavart akkor, hogy ott látom ezt a csodálatos testű nőt anyaszült meztelen. Zavarban voltam, éreztem hogy nem korrekt amit csinálok, pláne az elvárások miatt, ugyanakkor mereven álltam ott minden értelemben és nem tudtam a tekintetem levenni róla. Ő szépen lassan kocogott a távon oda-vissza, egyre gyorsuló tempóban, közben a korbáccsal ütötte hol a hátát, hol a csodás, izmos kerek fenekét, combjait.

Egyszerűen nem tudtam hova tenni az érzéseimet. Szégyelltem magam amiért meglestem, de ugyanakkor hatalmas izzó, erős vágyakozást éreztem. Gondoltam magamban egy csodás meztelen nő látványa természetesen izgat és ezt érzem. De volt valami különös az érzéseimben és a vágyakozásomban amit ma már pontosan tudom miért van.

Szóval néztem, ő egyre gyorsabban és gyorsabban futotta a távokat és csapkodta korbácsával magát. Aztán hirtelen megszégyenülve éreztem magam, amikor hirtelen megállt, felém fordult. És odakiáltott: hé te gyáva katona, gyere ide!
Nem volt mit tennem, megszégyenült érzéssel, merevedve, elindultam felé, de érdekes módon nem tudtam levenni a szemem róla. Az is érdekes érzés volt, hogy nem gyönyörű testét bámultam, hanem a szemébe néztem és ő az enyémbe.
Amikor odaértem minden teketória nélkül, kicsatolta a széles övemet, lerántotta térdig a nadrágomat, majd az alsó nadrágom és vadul elkezdett szopni. Aztán megállt és a kezembe nyomta a korbácsát és érdekes hangon, egyáltalán nem utasítva, sokkal inkább megtörten és alázattal kért, hogy üssek rá a korbáccsal. 
Megtettem. Először félve ütöttem, kicsiket, miközben szopott engem. Alig bírtam megállni, hogy ne élvezzek el. Nem alázhatom meg őt. De miközben erre gondoltam a megalázás gondolata megbizsergette a vérem. 

A kettős érzés a szégyen érzés és a vágy a nő birtoklására, alázására háborúzott bennem.

De ütöttem, aztán győzött az állati ösztön bennem.
Megragadtam, karjánál fogva oda vonszoltam a fához és mondtam támaszkodjon a fának kissé előre hajolva. Ekkor a fényben megláttam gyönyörű fenekét, izgató ánuszát. Ekkor érezem először ellenállhatatlan vágyat, hogy megdugjak egy feneket.

De erősebb volt a vágy arra előszőr, hogy a seggét megkorbácsoljam. Az az igazság nagyon bele jöttem. Nem tudom meddig csapkodtam a korbáccsal a seggét és a hátát, csak a kéjes nyögdécselésre emlékszem. Aztán győzött az ösztön bennem, a tenyerembe köptem, megnyálaztam a makkom, aztán megnyálaztam ujjaim és elkezdtem nyálas újjal dugni a seggét.  Meglepődtem milyen gyorsan engedett és végül behatoltam a fenekébe. Azonban ez nem volt hosszú kaland. Életem első nagyon vad, szégyenteljes alkalma volt ez. Két, három ütem után hatalmasat lőttem a finom popsiba. Ő felsikított kéjesen. 
Teljesen elvarázsolt. Aztán kihúztam és kezdtem volna vissza öltözni, de ő villámgyorsan megfordult és lankadni kezdő, összekent farkamat vadul elkezdte szopni. Érdekes érzés volt. Észre sem vettem, de közben belemarkoltam rövid hajába. És elkezdtem dugni a száját úgy, hogy egyre mélyebben és mélyebben hatoltam ajkai közé. Ő hagyta, néha éreztem, hogy nem kap levegőt, ekkor gyorsan visszább húztam, de ő rögtön újra rábukott. Szinte követelte, hogy kínozzam ezzel. Végül még egyszer durrantam de most a szájába. 

Ez a pornó része de mi volt a háttérben? Mi volt bennem?
Életemben először megéreztem az ösztönt magamban, megéreztem magam mellett azt a nőt aki élvezte azt amilyen vagyok vele. Láttam, hogy az életben erőszakos, domináns ember, hogy tud vágyakozni az alárendeltségre és miként éli ezt meg. 
Akkor nagyon szégyelltem magam. Hetekig kerültem Irinát, nem tudtam a szemébe nézni, kerültem a helyeket ahol elő szokott fordulni. 
Aztán egyszer elkapott a sportpályán amikor éppen 6 km futás után lazítottam és próbáltam kipihenni az erőfeszítést. 
Akkor nem volt szex, izzott a levegő közöttünk. Éreztem, hogy ott és akkor is bármit tehettem volna. Éreztem, hogy belül őrjöng, úgy kívánja, hogy azt tegyek vele ami éppen eszembe jut. Éreztem magamban is vágyat, de akkor és ott nagyon jót beszélgettünk. Kibeszéltük az egészet és éreztem, bármikor megkaphatom őt. Ez az érzés önmagában mámort okozott. De onnantól én parancsoltam és ott nem akartam, mert megtehetem, hogy nem akarom. 

Este aztán találkoztunk egy raktárban amit éppen ellenőriztem. Az emberei voltak őrségben és én végeztem az ellenőrzéssel. Kérettem a parancsnokot, hogy a jegyzőkönyvet ő is írja alá. Tudtam, hogy ő fog jönni. Meg is történt amit akartam. 

Onnantól tudom, hogy ez az érzés, uralkodni, irányítani fontos nekem a szexben, de azóta is csak úgy, hogy látom a partnerem élvezi. Sokáig szégyelltem ezt, sokáig nagyon ritkán gyakoroltam, be is árnyalta az életem sokáig. Gátakat éreztem, nem akartam a kapun átlépni. Aztán egy kicsit érettebb fejjel és persze megfelelő partnerekkel ezek a gátak ledőltek. 

Megértettem, hogy a használat, a keménység és a megalázás mögött, igenis sok odafigyelés, a partnerrel való törődés és odaadás van. Nem ez látszik kívülről, de ez van közben az agyunkban, szívünkben és a lelkünkben. Azt is megértettem, hogy amikor egy nő alárendeli magát, megéli velem ezt a csodálatos világot, a csodálatos érzéseket, akkor a világon a legtöbbet adja nekem amit egy ember tud adni a másiknak és én arra törekszem, hogy ugyanezt tegyem. Csak mindketten más szerepben éljük ezt meg. Ma már nincs szégyenérzet emiatt bennem. Tudok a társadalom álszentségéről. 

Tisztában vagyok vele, hogy vannak emberek akik igénylik ezen érzések megélését és én az Ők társaságát keresem.
3 hozzászólás

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.